"Het stimuleren van ondernemerschap binnen een organisatie, levert meer energie op, meer plezier en een beter resultaat" .

                                                                                                                Danielle Schols

Over mij


Met veel plezier ben ik al ruim 20 jaar zelfstandig interim- en  procesmanager en ondersteun ik directeuren bij het verder professionaliseren van hun organisatie op het gebied van ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie.

Het is mijn kracht om bij veranderingen ook de mensen mee te nemen. Ik heb een aanpak, die zowel resultaatgericht als mensgericht is en een coachende stijl van leidinggeven. Ik weet medewerkers en teams te enthousiasmeren en te stimuleren en waar wenselijk de grenzen te laten verleggen.

Vanuit de visie en strategie maak ik met teams afspraken over het te behalen resultaat en begeleid ik hen door coaching on the job.

In mijn werkwijze staan medewerkers vaak centraal, omdat ik ervan overtuigd ben dat organisaties nog meer kunnen profiteren van de kennis en vaardigheden, die al aanwezig zijn in de organisatie. Mijn ervaring is dat dit veel energie oplevert, wat de medewerkers en de organisaties ten goede komt. 

Ik ben gecertificeerd coach en daarnaast begeleid graag workshops gericht op business development en innovatie. Ik werk met het Businessmodel Canvas en daarnaast behoren tot mijn toolkit Goed Opdrachtgeverschap, Scrum en Lean.

Mensen maken het succes. Succes is teamwerk."